Proiectele CJ Dâmboviţa, analizate pe larg

Preşedintele CJ, Alexandru Oprea şi vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manole au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost abordate o serie de subiecte strict legate de activitatea Consiliului Judeţean Dâmboviţa. În primul rând, preşedintele CJ, Alexandru Oprea a vorbit despre investiţiile pe PNDL atât de la nivelul CJ cât şi de la nivelul UAT-urilor.
Fără reţineri, preşedintele CJ, Alexandru Oprea a spus că nu este mulţumit de sumele decontate până în prezent, şi asta pentru că la foarte multe obiective nu se lucrează.
Nu a ezitat să abordeze şi subiectul legat de aprobarea repartizării pe unităţi administra-tiv-teritoriale a sumei corespunzătoare cotei de 7,5% din impozitul pe venit. Suma totală de repartizat este de 28,4 milioane lei. Cel mai probabil, în următoarea săptămână, după discuţiile programe cu edilii, va avea loc o şedinţă extraordinară pe acest subiect. Preşedintele CJ, Alexandru Oprea a dat asigurări că fiecare primărie va primi o sumă de bani. Nu a omis să atragă atenţia şi acelor primari care au cerut bani pentru cheltuieli de funcţionare, subliniind faptul că edilii ar trebui să pună mai mult accent pe gradul de încasare a taxelor şi impozitelor locale.
Un alt subiect a fost legat de ultima întâlnire pe care a avut-o cu reprezentanţii CNI, unde au fost abordate subiecte legate investiţii precum conducta de apă a oraşului Fieni, investiţie în mare impas şi asta pentru că firma constructoare a intrat în faliment, realizarea stadionului de la Târgovişte şi investiţia legată de Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CNI a semnat contractul pentru reabilitarea Cinema Independenţa

După o perioadă destul de lungă de aşteptare şi asta nu din vina municipalităţii, responsabilii din Compania Naţională de Investiţii au mai făcut un pas în direcţia concretizării proiectului de reabil-itare-modernizare a Cinematografului Independenţa. „În urmă cu câteva zile CNI a semnat contractul de reabilitare şi modernizare a Cinema Independenţa. […]