Proiecte de investiţii mari în Cartierul Priseaca

0 0

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a anunţat că o a doua investitie majoră din cartierul Priseaca a intrat în linie dreaptă.
„Luna viitoare, a spus edilul, vor debuta lucrările pentru implementarea unui alt proiect în această zonă a municipiului Târgovişte.
Noua investiţie vizează asfaltarea a 4 km de drum şi are ca obiect străzile Dâmboviţei, Soarelui, Prisecii (diferenţele de asfaltat), Oilor, Teilor, Înfrăţirii şi Stupilor.
Acestor proiecte, li se adaugă un proiect complementar de extindere a reţelelor de canalizare şi alimentare cu apă (pe străzile Crângului, Prisecii, Plantelor, Pădurii şi Teilor) precum şi o investiţie de extindere a reţelei de distribuţie a gazelor naturale (pe străzile Dâmboviţei, Crângului şi Pădurii).
Sunt cele mai ample lucrări de reabilitare a infrastructurii realizate vreodată în această zonă”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Call-center la dispoziţia păgubiţilor din accidente rutiere

In cadrul Biroului Asigurătorilor Auto din România (BAAR) va funcţiona un call-center cu program extins, la dispoziţia consumatorilor de asigurări şi păgubiţilor din accidente rutiere. Principalul element de noutate este că acest serviciu va putea prelua inclusiv reclamaţii şi petiţii ale reclamanţilor, pe care să le direcţioneze, ulterior, către firmele […]