Proiect pentru renovarea energetică la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Târgoviște

Date:

În mai puțin de două săptămâni vor începe lucrările pentru reabilitarea energetică la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Târgoviște. Se poate spune că este o completare binevenită după finalizarea proiectului de cinci milioane de lei prin care a fost estinsă și reabilitată creșa integrată din punct de vedere administrativ aceleiași unități.

„Pe 1 martie vom da ordin de începere a lucrărilor pentru proiectul de renovare energetică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2. Astfel încât vom avea aici o bază nouă, modernă, o unitate de învățământ în măsură să răspundă celor mai exigente cerințe. De altfel, programul de reabilitare, modernizare a unităților de învățământ din Târgoviște continuă cu proiectele care vor debuta anul acesta. Mă refer la proiectele de la liceele IH Rădulescu, Voievodul Mircea ori Colegiul Economic Ion Ghica, cu finanțare europeană. Lucrăm la documentații pentru școlile Ioan Alexandru Brătescu -Voinești, Vasile Cârlova, cu cele două imobile. Foarte rapid vor începe lucrările la Grădinița nr. 14 și la Școala nr. 9. Suntem într-un continuu proces de modernizare a unităților de învățământ.

A mai precizat primarul Cristian Stan că au început să fie recepționate și  dotările asigurate prin proiectul de 35 de milioane de lei accesat de administrația târgovișteană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...