Proiect pentru parcare și zonă nouă de acces în Parcul Chindia

1 0

Pentru stabilirea ultimelor detalii ale proiectului privind realizarea unui nou acces către cel mai mare parc din municipiul Târgoviște și către Grădina Zoologică, executivul Primăriei Târgoviște a efectuat o vizită la amplasamentul viitoarei investiții, care include ți amenajarea unei parcări. 

 „Pe Strada Cornel Popa, în zona skatepark și a pasarelei de acces pe Str.  Mihai Bravu, va fi realizată o cale nouă de acces în parc și o parcare auto pentru aproximativ 50 de autoturisme, dar și pentru autocare. Sunt  intervenții de natură să contribuie la diminuarea aglomerației din celelalte zone de acces în Parcul Chindia.

 Totodată, vor fi amenajate spații verzi generoase, inclusiv o perdea verde perimetrală, va fi realizat sistem de iluminat public, dar și de preluare a apelor pluviale”- a precizat primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reguli noi privind contestarea sancțiunilor contravenționale

Amenzile contravenționale sub 3000 de lei vor putea fi contestate și la judecătoriaîn a cărei rază de competență își ar domiciliul contestatarul! Toate sancțiunile contravenționale, inclusiv cele primite pentru încălcarea regulilor de circulație, vor putea fi contestate și la judecătoria în a cărei rază de competență își are domiciliul sau […]