Proiect pentru o nouă bază sportivă în Târgovişte!

Cu scopul dezvoltării şi extinderii facilităţilor pentru practicanţii sporturilor de echipă şi individuale, Primăria Târgovişte promovează o investiţie în valoare de 5.616.403,81 lei, care va fi realizată în imediata vecinătate a Complexului Turistic şi de Nataţie şi a terenului de fotbal cu gazon sintetic dat în folosinţă la sfârşitul anului trecut.
Complexul sportiv va avea o suprafaţă de peste 13.000 mp şi va cuprinde:

  • Teren pentru fotbal, cu instalaţie de nocturnă şi tribună cu 500 locuri;
  • Teren multifuncţional pentru handbal, baschet, volei şi tenis, cu instalaţie de nocturnă;
  • Clădire pentru vestiare; Parcare pentru 55 de autoturisme;
  • Alei pietonale;
  • Spaţii verzi;
  • „În paralel cu lucrările de la stadionul „Eugen Popescu”, după finalizarea, în ultimele 12 luni, a terenului sintetic de antrenament din vecinătatea Complexului Turistic de Nataţie, a sălii de sport a Clubului Sportiv Şcolar, a bazei sportive de la Colegiul Naţional „Constantin Carabella” sau a sălii de sport de la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul”, o altă investiţie contribuie la modernizarea infrastructurii sportive din municipiul Târgovişte. Proiectul în discuţie este finanţat prin Compania Naţională de Investiţii şi se află în faza de evaluare a achiziţiei publice de lucrări”, precizează primarul Cristian Stan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Structura Semestrului II şi calendarul examenelor naţionale

Odată cu redeschiderea şcolilor pe 8 februarie, ministerul de resort a dat publicităţii şi calendarul desfăşurării examenelor naţionale pentru absolvenţii de gimnaziu şi liceu. Astfel, într-o primă etapă, în localităţile care se încadrează în „scenariul verde”, toate şcolile se redeschid fizic, în localităţile care se încadrează în „scenariul galben” vor […]