Proiect pentru modernizarea Stadionului „Eugen Popescu”

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a vorbit astăzi despre un proiect care vizează modernizarea Stadionului „Eugen Popescu”, astfel încât arena să îndeplinească standardele de omologare pentru a putea găzdui meciuri de Liga I. Edilul a precizat că se lucrează la proiectare iar soluţia cea mai probabilă va consta în demolarea tribunei a doua, pentru a putea fi construite spaţiile destinate presei şi alte dotări necesare. Proiectul este justificat de parcursul bun al echipei FC Chindia, care anul trecut a jucat barajul iar în actuala ediţie de campionat are şanse considerabile de promovare pe prima scenă fotbalistică.
Cristian Stan consideră că Târgoviştea merită un stadion corespunzător şi că va dispune de o bază sportivă foarte frumoasă şi utilă la finalul acestui proiect.
Cu privire la stadiul proiectului construirii unui stadion nou, în zona fostei unităţi militare de la gară, preşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Oprea, a amintit că „în august 2017 , proiectul stadionului de la Târgovişte a trecut prin Comitetul Interministerial, fiind obţinute toate avizele. De atunci nu s-a mai întâmplat nimic…” Va relua demersurile pentru realizarea obiectivului dar trebuie ţinut cont şi că eforturile material sunt concentrate pe modernizarea celor trei stadioane care vor găzdui meciuri în cadrul apropiatului Campionat European de Fotbal.

One thought on “Proiect pentru modernizarea Stadionului „Eugen Popescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dacian Cioloş vine astăzi la Târgovişte

Dacian Cioloş, preşedintele PLUS şi primul pe lista Alianţei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare, va veni astăzi la Târgovişte, însoţit de candidaţii Alianţei, Clotilde Armand, Vlad Botoş, Ramona Strugariu, Camelia Crişan, Alexandru Vărzaru şi Gabriela Mirescu. Alături de Dacian Cioloş se vor afla şi trei dâmboviţeni, anume fostul ministru […]