Published On: vin, mai 10th, 2019

Proiect pentru modernizarea Stadionului „Eugen Popescu”

nichiduta.ro

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a vorbit astăzi despre un proiect care vizează modernizarea Stadionului „Eugen Popescu”, astfel încât arena să îndeplinească standardele de omologare pentru a putea găzdui meciuri de Liga I. Edilul a precizat că se lucrează la proiectare iar soluţia cea mai probabilă va consta în demolarea tribunei a doua, pentru a putea fi construite spaţiile destinate presei şi alte dotări necesare. Proiectul este justificat de parcursul bun al echipei FC Chindia, care anul trecut a jucat barajul iar în actuala ediţie de campionat are şanse considerabile de promovare pe prima scenă fotbalistică.
Cristian Stan consideră că Târgoviştea merită un stadion corespunzător şi că va dispune de o bază sportivă foarte frumoasă şi utilă la finalul acestui proiect.
Cu privire la stadiul proiectului construirii unui stadion nou, în zona fostei unităţi militare de la gară, preşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Oprea, a amintit că „în august 2017 , proiectul stadionului de la Târgovişte a trecut prin Comitetul Interministerial, fiind obţinute toate avizele. De atunci nu s-a mai întâmplat nimic…” Va relua demersurile pentru realizarea obiectivului dar trebuie ţinut cont şi că eforturile material sunt concentrate pe modernizarea celor trei stadioane care vor găzdui meciuri în cadrul apropiatului Campionat European de Fotbal.

eJobs

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. tass spune:

    nu vor gazdui nimic.se vor antrena pe cele 3 stadioane.meciurile se vor disputa pe arena nationala.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro