Proiect pentru consolidarea şi reabilitarea clădirii Teatrului Tony Bulandra

0 0

Numai 18 consilieri au fost prezenţi, ieri dimineaţa, la şedinţa extraordinara a CLM Târgovişte, dar asta nu a ridicat nicio problema în ceea ce priveşte aprobarea tuturor proiectelor de hotarâre aflate pe ordinea de zi. În majoritate, a fost vorba despre proiecte de reactualizare a indicatorilor tehnico-economici pentru diverse investiţii, modificarile fiind necesare ca urmare a reducerii cotei TVA.
Tot în aceasta şedinţa, au fost votate, în unanimitate, proiectele privind asigurarea cofinanţarii obiectivului de investiţie „Consolidarea şi reabilitarea cladirii C1 Teatrul Tony Bulandra” şi aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru acelaşi obiectiv. Dupa cum a rezultat din nota de fundamentare, este vorba despre un proiect amplu, cu o valoare estimata le 25,7 milioane de lei şi care va avea ca sursa de finanţare bugetul local şi Ministerul Dezvoltarii, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locala.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia Târgovişte are un parcurs bun în amicale Trei victorii din lot atâtea meciuri

Chindia a avut un parcurs bun în meciurile amicale disputate în aceasta iarna. A câştigat trei meciuri din tot atâtea jucate: 2-0 (Neguţ 2) cu Flacăra Moreni, 2-1 (Honciu 2 – Nilă) cu C.S. Mioveni, 10 (Honciu) cu C.S. Baloteşti. Toate aceste partide echipa târgovişteana le-a disputat în deplasare. În […]