Proiect de prevenire a consumului de droguri „TINERI (IN)FORMAŢI”

Ş.E.
0 0

eleviÎn perioada septembrie – octombrie 2013, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa a implementat, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dâmboviţa, proiectul local de prevenire a consumului de droguri, denumit „Tineri (in)formaţi”, ediţia a Il-a.
„Obiectivele proiectului au vizat dezvoltarea de abilităţi de comunicare în domeniul educaţiei antidrog pentru un număr de 16 voluntari ai CPECA Dâmboviţa, precum şi conştientizarea populaţiei şcolare gimnaziale din Târgovişte asupra riscurilor asociate consumului de droguri, prin activităţi preventive specifice de tipul educaţiei între egali.
Astfel, în perioada 20-22.09.2013, la Centrul de Agrement pentru Tineret „Stejarul” din judeţul Dâmboviţa, un număr de 16 voluntari antidrog au participat la un curs de formare în cadrul căruia au deprins metode moderne de comunicare pentru a transmite informaţii specifice cu tematică antidrog, într-un format atractiv pentru adolescenţi şi tineri.
Voluntarii antidrog formaţi în cadrul cursului amintit anterior au realizat, pe parcursul lunii octombrie, o serie de activităţi informativinteractive, de care au beneficiat un număr de 489 elevi de gimnaziu din municipiul Târgovişte.
Proiectul a fost finanţat de DJST Dâmboviţa şi este expresia unei îndelungate colaborări în domeniu, între cele două instituţii partenere”, a precizat inspector principal de poliţie Nicoleta Bobe, coordonator Centrul Antidrog Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PRIMA EDIŢIE NAŢIONALĂ A FESTIVALULUI CONCURS ILEANA SĂRĂROIU

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, prin Departamentul Şcoala Populară de Arte „Octav Enigărescu”, organizează, sub coordonarea prof. dr. Maria Tufeanu, prima ediţie naţională a Festivalului Concurs „Ileana Sărăroiu”, la Târgovişte, în zilele de 23 şi 24 noiembrie 2013. Directorul festivalului este Cătălin Ionuţ Lăscaie, iar director artistic – Cristina Munteanu. […]