Proiect de patru milioane de euro pentru extinderea sistemului de apă-canal din Mănești

Date:

Administrația publică locală de la Mănești, condusă de primarul Constantin Alexandru, a obținut finanțare pentru proiectul „Extindere rețea de canalizare menajeră și distribuție de apă potabilă în comuna Mănești”. Valoarea  investiției este de 20.000.000 de lei, echivalentul a 4.000.000 de euro, proiectul fiind finanțat 100% prin Administrația Fondului pentru Mediu. Primarul Constantin Alexandru ne-a spus  că vor beneficia de sistemul de canalizare și gospodăriile aflate pe drumurile laterale din satul Mănești, nu doar cele de pe drumul județean.

„Se va extinde rețeaua pe DN72, de la ultima casă din Drăgăești-Ungureni până la Mănăstirea „La Stejari”. Se va extinde rețeaua de la Troița de la DN72, până la prima casă din Drăgăești-Ungureni (Fermă). De asemenea, se va extinde rețeaua de canalizare și apă potabilă în locurile identificate ca noi loturi de casă pentru tineri (aproximativ 200 loturi/persoane), conform legii 15, pe drumul de la Parcul 5 și Stația de Gaze din DC 117 până la DN72, în Băjenaru, pe DJ 702A, spre Ludești, în zona Tineretului 2, în zona Parcului 2, în zona Bazinului de apă.

Suntem mulțumiți că am reușit să accesam această finanțare pentru proiectul nostru, având în vedere că în aproximativ 4 minute s-au epuizat fondurile alocate. La nivel județean sunt doar patru beneficiari, unul dintre ei fiind comuna Mănești, dintr-un total de 203 beneficiari la nivel național”, a precizat primarul comunei Mănești – Constantin Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...