Proiect de două milioane de euro pentru modernizarea Pieţei Tricolorului

Consilierii locali municipali au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea notei conceptuale şi a temei de proiectare pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare şi modernizare Piaţa Revoluţiei”. Reamenajarea şi dotarea suprafeţei de 1020 metri pătraţi va include montarea de paviment nou, mobilier urban, reţea de iluminat, urmând să fie realizate şi canalizare pluvială şi sistem pentru irigarea spaţiilor verzi. Costurile totale au fost estimate la două milioane de lei.
În aceeaşi şedinţă au fost aprobaţi şi indicatorii tehni-co-economici pentru obiectivul „Reabilitare şi modernizare Piaţa Tricolorului”. De această dată proiectul este mult mai amplu şi are o valoare estimată la 10,34 milioane de lei, adică două milioane de euro. Suprafaţa totală este de aproape 9000 de metri pătraţi, din care 7750 cu paviment şi 1110 metri pătraţi de spaţii verzi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

IULIE - "LUNA NAŢIONALĂ A INFORMĂRII DESPRE EFECTELE CONSUMULUI DE ALCOOL"

Sub loganul „Alcoolul nu este o rezolvare!”, DSP Dâmboviţa organizează în luna iulie o campanie de informare a populaţiei vulnerabile cu privire la efectele consumului dăunător de alcool. Mesajul cheie al campaniei este: „Tinerii care se confruntă cu lipsuri materiale, boli, probleme familiale, carenţe în educaţie, lipsa locuinţei sau discriminare […]