PROGRAMUL STAGIULUI INTERNAŢIONAL DE PERFECŢIONARE A ANTRENORILOR DE BASCHET, BUCUREŞTI 2019

Mihai ROŞOIU

Departamentul Tehnic din cadrul Federaţiei Române de Baschet şi Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet anunţă că organizează, în Arena de Baschet din Bucureşti, în perioada 30 august – 01 septembrie 2019, „Cursul Internaţional de Perfecţionare a antrenorilor de baschet – seniori”. Invitaţii FRB la acest stagiu internaţional sunt antrenorii Arik Shivek şi Bjorn Harmsen, precum şi reprezentanţii firmelor „Sport Psy 1”, specializată în psihologie sportivă, şi „Instant”, specializată în scouting.
Stagiul internaţional de perfecţionare a antrenorilor de baschet – seniori se va desfăşura în Bucureşti şi este obligatoriu pentru:
– cei care doresc să susţină examenul pentru obţinerea licenţei „AA” sau „A”;
– cei care au licenţa valabila „AA” sau „A” şi doresc să obţina viza anuală pentru sezonul competiţional următor din LNBM, LNBF şi Liga I;
în acest an, FRB are ca invitaţi la acest stagiu doi lectori cunoscuţi în Europa şi recomandaţi de FIBA, celebrul Arik Shivek (n.n. – fost antrenor al naţionalei Israel şi al echipei Maccabi Tel Aviv, în prezent al echipei Bnei Herzliya), precum şi tehnicianul german Bjorn Harmsen (n.n. – antrenorul echipei Science City Jena din Bundes Liga). Totodata, pe lista invitaţilor se află Silviu Ioniţă, reprezentantul firmei „Sport Psy1”, specializată în psihologie sportivă, dar şi reprezentantul firmei „Instat”, companie specializată în scouting.
Mai jos vă prezentăm programul complet al Stagiului Internaţional de Perfecţionare a Antrenorilor de Baschet – seniori, care se va derula în Arena de Baschet, în perioada 30 august – 1 septembrie:
Vineri, 30.08.2019
Ora 18:00 „Swiching Defence, dealing with miss match situations in top and low post” (lector -Arik Shivek)
Ora 19:30 Offense: Pick&Roll Quick Hitters (lector – Bjorn Harmsen)
Sâmbătă, 31.08.2019
Ora 09:30 „Necesitatea psihologului in sportul de performanta” (lector Silviu lonita – Sport Psyl)
Ora 11:00 „Transition offense” (lector – Arik Shivek)
Duminică, 01.09.2019
Ora 09:30 „Using different kind of defenses depending on the team foul situation” (lector -Bjorn Harmsen)
Ora 11:00 Prezentare Instat – platforma scouting
Pentru a veni in intampinarea celor care, din motive obiective, au absentat de la „Cursul Internaţional de Perfecţionare pentru antrenorii de baschet – juniori”, desfăşurat la Oradea în finalul FIBA U18 European Championship, Division B, Departamentul Tehnic al Federaţiei Române de Baschet anunţă că la Cursul de la Bucureşti pot participa şi antrenorii de juniori care doresc să obţină licenţa „B” sau doresc să obţină viza anuală pentru sezonul 2019-2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢURI

ANUNŢURI