Programul Rabla 2022, când va începe și care este bugetul alocat

0 0

Ministrul Mediului anunţă că programul Rabla pentru anul în curs va începe în 4 februarie, săptămâna aceasta fiind pusă la punct varianta finală. Tanczos afirmă că autorităţile îşi iau angajamentul că vor majora anual, pentru următorii trei ani, cu 10% bugetul alocat acestui program.

În 2021, programele Rabla Clasic și Rabla Plus au demarat pe data de 26 aprilie. Au adus și câteva noutăți: prima de casare de la Rabla Clasic a crescut la 7.500 de lei, ecobonusul pentru mașinile hibrid a fost majorat și el la 3.000 de lei (de la 2.500 de lei), iar ecobonusul GNC/GPL/emisii sub 96 g CO2/km a crescut de la 1.000 la 1.500 de lei.

Anul acesta, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că programul Rabla va debuta în 4 februarie.

Mai mult, autoritățile promit, în special, predictibilitate și „un program care are ca obiective nu închiderea porților imediat după terminarea banilor, ci o etapizare și o predictibilitate în ceea ce privește finanțarea și avantajele unui asemenea program.”

„Programul Rabla pentru acest an va fi lansat în 4 februarie, în Vinerea Verde. Programul, așa cum va fi propus, va fi gata probabil mâine. Săpătămâna viitoare vom avea toate elementele și le vom prezenta,” a transmis ministrul Mediului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La pasajul de la PAVCOM se lucrează la balustrade și rețeaua de iluminat

Continuă lucrările de reabilitare a pasajului peste calea ferată, situat  pe DN 72, (zona PAVCOM), lucrări care presupun reabilitarea completă a obiectivului, de la structura de rezistență, până la refacerea integrală a căii de rulare, a trotuarelor, a hidroizolației, a rosturilor sau a parapeților! „În aceste zile, se lucrează la […]