Programul Naţional de Tabere Studenţeşti se va desfăşura anul acesta

0 0

Programul Naţional de Tabere Studenţeşti se va desfăşura anul acesta, anunţă Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), care citează declaraţii făcute marţi de ministrul Tineretului şi Sportului, Carol-Eduard Novak. Potrivit unui comunicat ANOSR, sunt în proces de identificare sursele de finanţare care să facă posibilă desfăşurarea proiectului.
Organizaţia citată afirmă că, „având în vedere relaxarea restricţiilor, este de natura evidenţei că taberele studenţeşti se pot organiza, neexistând limitări de natură să scutească ministerul de respectarea acestei obligaţii”.
„În urma solicitărilor şi întrebărilor adresate de ANOSR cu privire la procesul de organizare a taberelor, în contextul în care Casele de cultură ale studenţilor şi universităţile trebuie să ducă la îndeplinire dispoziţiile din ordinul de ministru, să anunţe înscrierea studenţilor şi să îi selecteze, Ministerul a clarificat faptul că Metodologia de organizare a taberelor este în lucru, urmând a fi lansată în cel mai scurt timp în dezbatere publică”, precizează alianţa studenţească.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

După 21 mai, vor fi eliberate primele vouchere în Programul Naţional Rabla pentru Electrocasnice 2021

Ministerul Mediului a dat startul Programului Rabla pentru Electrocasnice începând din data de 14 mai 2021. Programul are un buget mai mare în comparaţie cu cel de anul trecut şi se va desfăşura pe mai multe etape. Pentru a se înscrie în acest program, persoanele doritoare trebuie să completeze o […]