Programul naţional de pre-testare gratuită şi nelimitată pentru elevii claselor a Vlll-a şi a XII-a

În contextul suspendării cursurilor şcolare, al ultimelor decizii administrative legate de menţinerea calendarului pentru examenele anilor terminali, precum şi al pivotării învăţământului spre mediul digital, Asociaţia Dedeman iniţiază, prin intermediul platformei Brio.ro, Programul naţional de pre-testare gratuită şi nelimitatăă1â pentru elevii claselor a VlII-a şi a XII-a, oferind astfel întregii societăţi româneşti un proiect unic de protecţie şi progres pentru educaţie.
Colaborarea sub numele „Examene cu Brio” marchează un efort unic de implicare socială cu misiunea de a sprijini în această perioadă dificilă şi delicată, atât elevii şi familiile acestora, cât şi profesorii de Matematică şi Limba Română, nevoiţi în acest an de răscruce să apeleze la instrumente complementare şcolii tradiţionale, pentru a susţine pregătirea în scopul examenelor.

Programul se desfăşoară prin intermediul platformei digitale Brio®, care pune la dispoziţia celor înscrişi atât testarea, cât şi evaluarea cunoştinţelor la materiile de bază.
Înscrierea se realizează simplu, prin accesarea adresei online brio.ro/examenecubrio, care va fi disponibilă nelimitat, pe întreaga perioadă a calendarului de examene şcolare 2020, inclusiv în a doua sesiune de examinare.
Brio® este avizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Sistemul de Testare Brio® fiind un produs ştiinţific conceput pe baza programei şcolare din România, conceptualizat de o echipă de profesori şi experţi internaţionali în testare şi psihometrie, conduşi de Dragoş Ili-escu, Chief Scientist şi fondator Brio®, doctor în psihologie, profesor universitar în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti. Testele la Matematică sunt autorizate de Gazeta Matematica.

„Mai este foarte puţin timp până la susţinerea examenelor de Evaluare Naţională şi Bac, astfel că recomandăm elevilor să se testeze cât mai repede cu BRIO pentru a vedea care sunt subiectele de materie pe care nu le stăpânesc încă, şi să se concentreze pe învăţarea lor, pentru a-şi creşte şansele la o notă bună. Primul test Brio îi va spune unui elev care este nivelul său actual, punctele tari şi punctele slabe, dar şi unde ar trebui să mai lucreze pentru a îndrepta lacunele identificate. La matematică, testele cuprind peste 20.000 de probleme care acoperă programa şcolară, fără ca întrebările să se repete, chiar dacă un elev doreşte să dea de zece ori acelaşi test. Tes-taţi-vă, ca să aflaţi unde trebuie să mai învăţaţi! Testaţi-vă, fiindcă este un test digital la îndemână, pe care îl puteţi da singuri şi apoi discuta cu părinţii voştri sau profesorii despre

cum să vă îmbunătăţiţi şansele de trecere cu brio a examenelor!”, recomandă profesorul Dragoş Iliescu.
Brio® este singura platforma digitală de soluţii fundamentate ştiinţific pentru testare si evaluare şcolară, destinată elevilor din clasele I -XII, părinţilor, educatorilor, şcolilor şi altor instituţii implicate în actul educaţional din România.
Programul este nelimitat cu privire la numărul de elevi înscrişi. Fiecare elev înscris primeşte acces gratuit la 4 teste de Matematică şi 4 teste de Limba Română pentru Evaluare Naţională şi Bacalaureat 2020 – şi poate primi acces la un număr nelimitat de testări cu condiţia oferirii de recomandări directe pentru noi înscrieri, conform Regulamentului Oficial al Programului Examene cu Brio, ce se desfăşoară în perioada 08.05 – 30.08.2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

12 mai, Ziua Internaţională a Asistentului Medical

Ziua internaţională a asistenţilor medicali (International Nurses Day), instituită în 1974 la iniţiativa Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali, este aniversată, la nivel mondial, la 12 mai, împreună cu ziua de naştere a asistentei medicale Florence Nightingale, ceea care a pus bazele moderne ale asistenţei med-icale.Celebrarea din acest an este deosebit […]