Programul Județean de Dezvoltare Locală, benefic pentru comuna Gura Șuții

Date:

Într-o perioadă dificilă, cu multe constrângeri de ordin financiar, pentru multe comunități Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a reprezentat o completare binevenită pentru susținerea proiectelor edilitare. Este și cazul Comunei Gura Șuții, unde primarul Constantin Dinu a propus mai multe documentații eligibile, pentru care a fost aprobată finanțarea, lucrările fiind în parte finalizate, în parte pe ultima sută de metri.

„Avem multe investiții în derulare. Trebuie să finalizăm asocierea cu Consiliul Județean pe proiectul de amenajare a centrului civic, mai avem aproximativ 500 de metri de șanțuri și trotuare de modernizat, de plantat arbuști ornamentali. Consiliul Județean și-a achitat integral obligațiile asumate iar noi urmează să definitivăm până la ieșirea spre Cătunu, cu finanțare de la bugetul propriu.

Un alt proiect major, tot în asociere cu Consiliul Județean, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, se referă la asfaltarea a trei kilometri de străduțe lăturalnice, care nu se puteau finanța prin Programul Național Anghel Saligny. Și odată cu finalizarea acestei investiții nu va mai exista un metru de stradă neasfaltată în Gura Șuții. Pentru că avem toată infrastructura realizată- rețele de apă-canal și de gaze naturale, ne-a fost mai ușor să finalizăm și modernizarea tramei stradale.

În satul Speriețeni,  avem un proiect similar cu cel de la Gura Șuții, de modernizare și reabilitare a șanțurilor și trotuarelor. Și aici colaborăm cu Consiliul Județean și continuăm pe partea dreaptă, la ieșirea spre Găești”- ne-a spus primarul Constantin Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...