Programul „Casa verde” începe pe 9 septembrie

0 0

Între Ministerul Dezvoltării şi Administraţia Fondului de Mediu a fost semnat un contract de finanţare de 636 de milioane de lei pentru Programul „Casa verde”, pentru dotarea locuinţelor individuale cu panouri fotovoltaice. Prin acest program se finanţează suma de 20.000 de lei pentru un beneficiar, persoană fizică, aflat în relaţie contractuală cu un instalator autorizat. Lista cu instalatorii autorizaţi va putea fi consultată pe site-ul AFM iar contractele dintre aceştia şi AFM vor fi încheiate anterior datei de 9 septembrie.
Programul a devenit mai atractiv după ce, în Parlament, sa votat legea care dă dreptul fiecărei personae fizice să devenă producător de energie electrică. Înscrierea va începe de pe data de 9 septembrie, iar finanţarea este de 20.000 pentru fiecare beneficiar, banii alocaţi fiind suficienţi pentru peste 30000 de unităţi locative.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Programul „Casa verde” începe pe 9 septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FLACĂRA CEDEAZĂ LA ROŞIORI Sporting Roşiori - Flacăra Moreni 1-0 (1-0)

Stadion: Municipal-Roşiori. Spectatori:300. A marcat: Liviu Floricel(20). Roşiori: Radu- Tănase, Floricel, Sitaru, Epure- Constantinescu, Scumpu, Urâtu- Racho Hamed(63 Manda), Roman, Bădiţă. Antrenor: Gheorghe Alexandru. Flacăra: Duţă- Costache, Matei, Vîrtej, Cernea- Constantin, Anton, Calofir- Drăgan(60 A.Negrea), Leţu(60 Iliescu), Niculăescu(75 Tocan). Antrenor: Gabriel Paraschiv. Cartonaşe galbene: Bădiţă(45+1), Epure(70), Radu(73)/Vîrtej(74). Au arbitrat: Marius […]