Published On: lun, sept. 2nd, 2019

Programul „Casa verde” începe pe 9 septembrie

nichiduta.ro

Între Ministerul Dezvoltării şi Administraţia Fondului de Mediu a fost semnat un contract de finanţare de 636 de milioane de lei pentru Programul „Casa verde”, pentru dotarea locuinţelor individuale cu panouri fotovoltaice. Prin acest program se finanţează suma de 20.000 de lei pentru un beneficiar, persoană fizică, aflat în relaţie contractuală cu un instalator autorizat. Lista cu instalatorii autorizaţi va putea fi consultată pe site-ul AFM iar contractele dintre aceştia şi AFM vor fi încheiate anterior datei de 9 septembrie.
Programul a devenit mai atractiv după ce, în Parlament, sa votat legea care dă dreptul fiecărei personae fizice să devenă producător de energie electrică. Înscrierea va începe de pe data de 9 septembrie, iar finanţarea este de 20.000 pentru fiecare beneficiar, banii alocaţi fiind suficienţi pentru peste 30000 de unităţi locative.

eJobs

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Radu spune:

    Sant interesata

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro