Produse cu denumirile unor mărci de renume, confiscate de jandarmi

Jandarmii dâmboviţeni în timp ce acţionau pentru prevenirea faptelor antisociale au depistat, în zona unor pieţe din municipiul Târgovişte, două persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute.
În urma verificărilor efectuate asupra unei femei în vârstă de 48 şi a unui bărbat de 42 de ani, au fost găsite mai multe articole vestimentare (pantaloni, tricouri, şosete), precum şi unelte de uz gospodăresc cu numele unor mărci de renume.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării, iar celor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare pentru „punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”. Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNȚ PUBLICITAR privind procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița

Direcţia Națională de Probaţiune, cu sediul în București, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița.  Documentația de atribuire aferentă contractului de închiriere, este pusă la dispoziția persoanelor interesate de către Direcţia Economică –Compartimentul Achizitii Publice din […]