PROBLEME MARI PENTRU LIDERUL DIN SERIA CHINDIEI

Mihai ROŞOIU

chindia targovisteFCM Baia Mare, liderul Seriei a Il-a a Ligii 2, şi-a pierdut golgheterul. Gruparea maramureşeană nou-promovată se află într-o situaţie delicată din punct de vedere financiar şi nu se poate opune plecărilor jucătorilor care au dus-o în fruntea seriei după 18 etape, peste echipe ca Gaz Metan Mediaş sau FC Braşov, care şi-au declarat de la început ca obiectiv promovarea. Sergiu Arnăutu (25 ani), marcator a 7 goluri în cele 14 apariţii pe care le-a avut în tricoul FCM-ului, a lăsat liderul Ligii 2 pentru Luceafărul Oradea, a doua clasată din Seria a V-a a Ligii a 3-a.
Atacantul originar din Vălenii de Munte, Prahova, revine astfel în Liga 3, acolo unde a mai jucat de curând pentru Juventus Bucureşti şi se va lupta din nou pentru promovare. „Ce să fac dacă prin zonă nu am şi eu loc (n.r. – prin Prahova)? Jucăm departe de casă. Am venit la Oradea cu gândul ferm de a promova şi sper să realizăm acest lucru”, a spus Arnăutu pentru Telegrama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Voineşti, Revelionul 2016, o petrecere autentic românească

Trecerea în Noul An pe Valea Dâmboviţei, a fost una autentic românească. Şi cine să o facă mai bine dacă nu voineştenii. Departe de agitaţia din oraşul Târgovişte, la Voineşti a avut loc o petrecere autentic românească unde s-a dansat până după răsăritul soarelui. Peste 300 de persoane atât de […]