PROBLEME MARI LA FC PUCIOASA

Mihai ROŞOIU

FC Pucioasa, echipa care activează în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, alături de cele trei formații brașovene din acest eșalon, se confruntă cu grave probleme în aceste zile.
Joi dimineață, polițiștii de la IPJ Dâmbovița ar fi descins la sediul clubului, la domiciliul președintelui Cristian Mitrea, la un cabinet medical, precum și la zece domicilii ale unor fotbaliști ai echipei dâmbovițene, într-o cauză care vizează emiterea unor adeverințe false de vaccinare, scrie liga2.prosport.ro.
„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliļie Județean Dâmbovița pun în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Pucioasa, Corbii Mari și Aninoasa, din județul Dâmbovița, la persoane bănuite de înșelăciune, fals intelectual și fals informatic.
Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, ce are ca obiect eliberarea ilegală a unor adeverințe de vaccinare anti-COVID-19. Sunt puse în aplicare 13 mandate de aducere. Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie-august a.c., o femeie, în calitate de medic de familie, instigată de un bărbat, ar fi implementat, în sistemul informatic specific, date nereale privind vaccinarea a 10 persoane împotriva COVID-19. Astfel, ar fi fost eliberate adeverințe false de vaccinare și s-ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru presupusa vaccinare a persoanelor. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Programul național de selecție U14, un succes!

Duminică a fost o zi plină atât pentru tinerii baschetbaliști care participă la Trialul U14, cât și pentru toți membri colectivului tehnic implicaţi în selecția și pregătirea potențialilor viitori componenţi ai naționalelor de juniori ale României.Dis de dimineață, terenurile din Parcul Municipal Ploiești Vest au fost din nou asaltate de […]