PROBLEME MARI, LA CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Date:

La finalul meciului cu CSC Dumbrăvița, președintele Chindiei a făcut câteva declarații interesante. Pentru prima dată de când se află la Târgoviște, Andrei Cordoș, contestat serios de suporteri, și pe stadion, și în mediul online, a anunțat că ia în calcul varianta retragerii de la Chindia.

”N-am avut rezultatele dorite până în acest moment, dar sper că odată cu acest prim pas spre normalitate, să înțeleagă și lumea că nu am venit să luăm decizii împotriva clubului. Nu știu dacă tarifele biletelor sunt mari, ni le-am asumat de la început și deocamdată funcționăm în acest fel.

Nu cred că își permite cineva ca acest club să nu mai funcționeze. Nu m-am gândit să îmi înaintez demisia, dar mă afectează faptul că au fost puțini oameni la stadion. Fără sprijinul lor, nu vom reuși. Dacă ei nu vin la meciuri, undeva am greșit. Întotdeauna trebuie să iei în calcul toate variantele, pentru ca clubul să funcționeze. Dacă clubul funcționează mai bine fără Andrei Cordoș, plec în secunda 2. Nu am discutat cu nimeni, nu s-a pus problema până acum. Sper să am puterea să duc această misiune până la capăt”, a declarat Cordoș, citat de site-ul local sportimpact.ro.

Instalat la jumătatea lunii iunie în locul lui Marcel Ghergu, Andrei Cordoș a întreținut o stare tensionată cu angajații, antrenorii, jucătorii, chiar suporterii și asociații clubului, cei care asigură finanțarea Chindiei.

Chindia se află într-un pericol uriaș, acela de a fi depunctată în mai puțin de o săptămână, mai precis în șase zile, dacă nu va stinge litigiul cu Daniel Popa, acum la ”U” Cluj, jucător care s-a aflat printre primii care și-au depus memorii după retrogradare, pentru a-și primi salarii restante.

”Primul termen limită îl avem pe 1 octombrie, la Dani Popa. Îi datorăm câteva zeci de mii de lei. I-am plătit deja lui Marco Dulca, am închis și alte acorduri de eșalonare pe care le-am avut, dar nu suntem la nivelul financiar pe care l-am dorit cu toții. Noi ne zbatem să facem acest lucru, dar nu depinde de un singur om. Am venit să ajut această echipă și am nevoie de sprijin. Mă refer la toată lumea din acest municipiu și din acest județ. Chiar dacă suntem peste nivelul de anul trecut ca pondere a sponsorizărilor, avem datorii foarte mari. În acest moment nu putem să le acoperim. Sunt multe nume de jucători care urmează, sunt dosare care vin în același timp, suntem nevoiți să le achităm cumva. Nu am achitat nici măcar pentru jumătate, sumele sunt foarte mari. Încercăm să le ducem, până reușim să închidem cu toată lumea. Sincer vă spun, nu știu dacă o să reușim, dar îmi doresc să nu avem penalități. Dacă aș spune că 100 la sută nu vom avea penalități, ar însemna să mint. Nu îmi doresc să mint. Am promisiuni și cred că le vom putea rezolva”, e declarația lui Cordoș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...