PROBLEME ÎN LIGA A II-A

Mihai ROŞOIU

sportDirectorul Administraţiei de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că doar cinci grupări au primit licenţa pentru a evolua în prima divizie din cele 11 cluburi de Liga a II-a care au solicitat-o, conform deciziei primei instanţe.
„Sistemul de licenţiere la Liga a Il-a este în desfăşurare. S-a luat o decizie în primă instanţă, care a putut fi atacată cu apel până pe 28 mai. Pe data de 3 iunie vor fi audiate cluburile care au făcut apel la deciziile de refuzare a licenţei, dar nu pot nominaliza. Din 11 cluburi care au solicitat licenţa, cinci au primit, iar şase se puteau duce în apel. Dintre cele şase, doar patru au apelat decizia. Pe 7 iunie se va da decizia definitivă şi executorie pe plan naţional. În termen de 21 de zile, dacă nu iau licenţa, pot apela la TAS”, a spus Duru.
Formaţiile FC Botoşani, Săgeata Năvodari, Corona Braşov şi ACS Poli Timişoara au promovat în Liga I din cele două serii ale diviziei secunde, dar Duru nu a precizat dacă acestea au primit licenţa.
Oficialii formaţiei ACS Poli au anunţat însă că formaţia bănăţeană a primit „ok”-ul din partrea Comisiei de acordare a licenţei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a: Etapa a 33-a (penultima a campionatului) Meciuri de vacanţă

Această penultimă etapă a sezonului popune meciuri fără miză, doar de palmares. Se ştie cine merge la barajul de promovare în Liga a 3-a (Gloria Corneşti) şi cine retrogradează (Avântul Produleşti). S-au retras din competiţie Comerţul Viişoara, Utchim Găeşti şi C.S. Conţeşti, care au părăsit Liga a 4-a. În caz […]