PROBLEME CU RELUAREA CAMPIONATULUI

Mihai ROŞOIU
0 0

Fostul antrenor Viorel Hizo (73 de ani) atrage atenţia că, în cazul în care un fotbalist va contracta noul coronavirus, întreg planul gândit ar putea avea de suferit.
„Am văzut că Bayern a împărtţt echipa în grupuri de câte 4 sau 5 jucători. Nu cred că au făcut antrenament de două ori pe acelaşi teren, au luat măsuri pentru că sănătatea jucătorilor e cea mai importantă.
Se vehiculează mult ideea să se termine în Antalya sezonul. Nu cred că e o idee bună. Antalya îţi oferă acele spaţii de antrenament foarte bune, dar nu cred că acum e o soluţie. E o întrebare la care nimeni nu poate sa răspundă: ce se întâmplă dacă un jucător de la orice echipă devine pozitiv cu coronavirus? Trebuie să anulezi tot campionatul”, a zis Hizo, la Digi Sport Special.
Totodată, omul care a antrenat la Dinamo, Rapid sau FC Vaslui a oferit exemplul Olandei şi a subliniat că cea mai mare problemă a României rămâne infrastructura. Un minus care acum, în criză, se vede şi mai mult.
„Am văzut deja că Olanda a stabilit cine merge în Champions League şi Europa League. E o problemă care nu s-a întâmplat niciodată în România. E foarte greu de gestionat în acest moment. E incredibil de greu şi ca simplu spectator să nu ai nicio competiţie în direct.
Arsenal are 8 terenuri de antrenament, noi nu avem 8 echipe cu baze proprii de antrenament. Aici e problema, infrastructura. Noroc că în ultimul timp s-au mai construit câteva stadioane. Cred că e singura soluţie, aceea ca înainte de fiecare joc să testezi toţi jucătorii”, a mai spus Viorel Hizo.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

HOTĂRÂRI ALE COMITETULUI DE URGENŢĂ AL FRF

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, având în vedere Decretul prezidenţial privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României pentru perioada 15.04.2020 – 15.05.2020, […]