PRO România organizează Congres Naţional Extraordinar pentru întreruperea demersurilor de fuziune cu ALDE

„Biroul Executiv (BEx) al PRO România s-a reunit marţi, 26 ianuarie a.c., pentru a discuta raportul Grupului de lucru privind fuziunea cu ALDE. Conform concluziilor prezentate în urma discuţiilor cu reprezentanţii ALDE, BEx a decis convocarea Congresului Naţional Extraordinar pentru întreruperea demersurilor de fuziune a celor două formaţiuni politice.
Acceptând şi respectând diferenţele doctrinare şi de viziune, PRO România şi ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu.

Cele două partide îşi vor continua eforturile şi lupta pentru apărarea celor loviţi deopotrivă de criză şi de actuala guvernare”, se precizează într-un comunicat de presă.
Congresul Naţional Extraordinar al PRO România va avea loc pe data de 26 februarie a.c., începând cu ora 15.00 şi se va desfăşura online, pentru respectarea măsurilor de siguranţă în contextul pan-demiei. Ordinea de zi şi alte informaţii relevante vor fi comunicate ulterior. Şeful Grupului de lucru privind fiziunea cu ALDE a fost Adrian Ţuţuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Trei sferturi dintre şomerii dâmboviţeni sunt din categorii greu şi foarte greu ocupabile

La sfârşitul lunii decembrie 2020, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa erau înregistraţi 6182 şomeri, din care 3008 femei, rata şomajului fiind de 3,21%. Comparativ cu luna precedentă, când rata şomajului a fost de 3,24%, acest indicator elocvent pentru piaţa locală a munciia scăzut uşor, cu […]