Prinşi la volan sub influenţa alcoolului şi a unor substanţe psihoactive

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au depistat un bărbat de 53 de ani, din Gura Ocniţei, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Săcuieni, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, aceasta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita legală de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, un tânăr de 23 de ani, din Ulmi, a fost depistat de poliţiştii de la Biroul Rutier, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Târgovişte, aflându-se sub influenţa unor substanţe psihoactive. Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului ori a unor substanţe psihoactive.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Secretarul de Stat pentru învăţământ superior, Gigei Paraschiv, a vizitat Universitatea "Valahia" din Târgovişte

La sfârşitul săptămânii trecute, Secretarul de Stat pentru învăţământ superior, Gigel Paraschiv, a vizitat Universitatea „Valahia” din Târgovişte. Alături de rectorul universităţii, conf. univ. dr. Călin D. Oros, au fost prezenţi membri ai Consiliului de Administraţie şi ai Senatului Universităţii „Valahia”. Agenda întâlnirii a inclus discuţii referitoare la clasificarea şi […]