Prinşi de jandarmi cu bunuri sustrase dintr-un fost restaurant

0 0

Trei tineri, care au sustras mai multe bunuri dintr-un fost restaurant de pe raza oraşului Pucioasa, au fost prinşi de jandarmi.
Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza oraşului Pucioasa, a observat pe strada Debarcader din apropierea staţei de apă, trei persoane care veneau dinspre un fost restaurant şi transportau pe braţe o combină frigorifică acoperită cu un sac din rafie.
Jandarmii au intervenit prompt, au procedat la oprirea şi legitimarea acestora, iar în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că tinerii cu vârste cuprinse între 10 şi 30 de ani au pătruns în incinta fostului local public de unde au sustras două combine frigorifice.
Cei trei intenţionau să transporte bunurile la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia.
Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare pentru „furt”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Copiii de la Grădiniţa nr. 1 Târgovişte au fost oaspeţii pompierilor târgovişteni

In cadrul Programului „ŞCOALA ALTFEL”, copiii de la grupa mijlocie ai Grădiniţei nr. 1 Târgovişte au fost oaspeţii Detaşamentului de pompieri Târgovişte din cadrul I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa. După ce le-a fost prezentată tehnica de intervenţie, micuţii au trecut la testarea „pe viu” a „maşinilor de pompieri”, trecând la volanul […]