Prinde contur viitoarea autogara care va deservi Târgoviștea

0 0

Continuă susținut lucrările la viitoarea autogară a orașului, în cadrul unui proiect finanțat cu bani europeni!
Obiectivul este situat pe strada Calea lalomiței, lângă Complexul de Natație și va avea dimensiuni impresionante, respectiv o suprafață de aproximativ 17.000 metri pătrați, suprafața construită desfășurată fiind de 3.574 mp, incluzând și o hală de garare pentru 40 de autobuze.
„Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, sunt reabilitate străzi în lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), sunt modernizate stațiile de călători, sunt construite 3 stații de capăt de traseu, depoul de pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.
Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.
Cele trei stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, infopoint, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi și persoane cu dizabilități.
Valoarea contractului de execuție este de 42.562.374,36 lei, fără TVA, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene”, a precizat primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Natalitate în scădere, în Dâmbovița

În luna august, ultima analizată din punct de vedere statistic, evoluția principalelor fenomene demografice a fost caracterizată prin scăderea natalității și a mortalității.Numărul nașterilor înregistrate au scăzut față de luna precedentă, la fel și numărul deceselor.În luna august 2021, în Dâmbovița s-a înregistrat nașterea a 381 copii, cu 45 copii […]