Prin Programul Rabla Clasic 2021, până în prezent, au fost achiziţionate 7.336 de autovehicule şi o motocicletă

In cadrul Programului Rabla Clasic 2021, s-au înscris la producători/dealeri auto, 18.245 persoane fizice.
Până în prezent au fost achiziţionate 7.336 de autovehicule şi o motocicletă.
De asemenea, pentru persoane juridice au fost aprobate şi publicate pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu prima listă conţinând 115 dosare acceptate pentru 157 autovehicule.
In cadrul Programului Rabla Plus 2021, s-au înscris la producători/dealeri auto, 2.234 persoane fizice, până în prezent fiind achiziţionate 299 maşini noi (195 pur electrice şi 104 hibrid plug-in).
De asemenea, pentru persoane juridice au fost publicate 48 dosare acceptate pentru 90 autovehicule electrice, dintre care 49 electrice – hibride şi 41 autovehicule pur electrice. Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus. Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa pro-ducătorilor/dealerilor auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au fost aprobate şi 75.000 de vouchere în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat pe site-ul propriu prima listă a solicitanţilor aprobaţi în cadrul Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic (Rabla pentru electrocasnice).In această etapă, au fost aprobate 75.000 de vouchere, astfel: – 32.556 vouchere […]