Prin PJDL s-a finalizat o nouă investiție în comuna Doicești 

Date:

Au fost inaugurate două  investiții mult așteptate: un parc ultramodern în zona Cartier Colonie și un teren de sport multifuncțional cu suprafață sintetică.Viața în comunele și satele dâmbovițene nu trebuie să fie diferită de cea din orașe și municipii. Tinerii din mediul rural trebuie să se bucure de aceleași condiții precum cei din Târgoviște.

 O astfel investiție dedicată tinerilor, realizată cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, a fost inaugurată în comuna Doicești. Este vorba de un teren multisport a cărui valoare totală se ridică la aproximativ 663.000 de lei, contribuția CJ Dâmbovița fiind de aproape 255.000 de lei. 

 Și nu este singurul proiect pe care CJ Dâmbovița îl susține  financiar în Doicești. Prin PJDL s-a finalizat modernizarea mai multor drumuri de interes local, un proiect care s-a ridicat la 3.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând 1.400.000 de lei pentru implementarea acestuia.

 De asemenea, în momentul de față și tot prin PJDL, sunt în execuție alte trei proiecte: construire trotuare pe Str. Constantin Brâncoveanu; asigurare scurgere ape pluviale pe Str. C-tin Brâncoveanu; asigurare scurgere ape pluviale pe străzile Zorilor, Iancu Jianu și Bărbătești.   Aceste trei investiții se ridică la 6.675.000 de lei, sprijinul financiar al Consiliului Județean Dâmbovița ridicându-se la 3.130.000 de lei. 

”  Fie că vorbim de rețele de drumuri, apă sau apă uzată, locuri dedicate tinerilor sau centre medicale, toate acestea trebuie să fie la același nivel în toate comunitățile dâmbovițene. Acesta este și scopul Programului Județean de Dezvoltare Locală și mă bucur că produce rezultatele așteptate de toți dâmbovițenii.”, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile, după ce și-a înjunghiat fosta soție 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea...

Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit pentru...

Pericol de înec în lacurile de acumulare și cursurile de apă

Vă reamintim că scăldatul în lacurile de acumulare și...