Primul meci pe Stadionul „Eugen Popescu” s-ar putea juca spre finalul toamnei

1 0

Primarul Municipiului Târgoviște a  prezentat, într-o conferință de presă la fața locului,  proiectul de reconstrucție a stadionului „Eugen Popescu” și principalele evoluții din ultimele aproximativ 30 de zile. 

„Ca valoare a investiției, precizez că efortul financiar al Primăriei Târgoviște se apropie de 40.000.000 lei, din toamna anului 2019 și până acum. Ca stadiu de execuție, tribuna veche este aproape gata, inclusiv cu instalații electrice, termice sau obiecte sanitare pe poziție, cu senzorii PSI și camerele de luat vederi pe poziție. 

Față de ultima prezență a noastră aici, au fost hidroizolate toate gradenele, au fost montate 1000 de scaune (în total sunt montate 3100 de scaune, mai fiind de montat aproximativ 1000, care vor fi aduse luna aceasta, împreună cu cele de la tribuna nouă), s-au montat balustradele, au fost compartimentate toaletele, s-a finalizat sistemul de ventilație, s-a realizat acoperișul de la C8, s-au montat stâlpii de cărămidă unde vor fi poziționați turnicheții de acces. Aici mai trebuie pus covorul PVC și fixate pe poziție chiuvetele, vasele de wc și dotările specifice.

 La tribuna nouă, se lucrează în continuare la interioare, a fost executată șapa la parter, tot la parter au fost realizate instalațiile termice, sanitare și sistemul de ventilație în proporție de peste 90%, s-a finalizat casa liftului, s-au montat ușile și ferestrele, a început realizarea sistemului de casetare pentru tavan, a început realizarea termo-sistemului. În acest moment, avem deja în teren aproximativ 80% dintre gradene, urmând ca săptămâna viitoare să fie montată diferența, cu excepția zonei centrale aferente tribunei VIP și mass-media! Pe acestă tribună, mai este de montat acoperișul, iar până pe 15 august vor fi livrate și panourile speciale pentru închiderea etajului, unde compartimentările interioare de zidărie sunt deja realizate, lucrându-se la instalații”- a precizat primarul Cristian Stan. 

Ca element de noutate, au fost puse în funcțiune tabelele de marcaj iar legat de primul  meci pe noua arenă, edilul a apreciat   că finalul acestei toamne reprezintă un termen realist de finalizare a lucrărilor.

„Voi propune iubitorilor de fotbal din Târgoviște realizarea, cu sprijinul lor, în semn de prețuire și respect pentru marile noastre glorii fotbalistice, a unui muzeu al fotbalului târgoviștean, exact în zona de acces în tribuna nouă. Ca precizare de ansamblu, cred că progresele sunt notabile, iar perspectiva unui stadion nou este mai clară ca oricând și, indiferent de ceea ce susțin unii sau alții, fără aportul substanțial al Primăriei Târgoviște și al Consiliului Județean Dâmbovița în susținerea cheltuielilor FC Chindia, nu ar exista fotbal de performanță la Târgoviște!”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vot zdrobitor în Consiliul Local Moreni! Răzvan Bejan a pierdut mandatul de viceprimar!

Cariera de viceprimar al Municipiului Moreni s-a încheiat brusc pentru Răzvan Dumitru Bejan, după nici doi ani de mandat. Ales în septembrie 2020 consilier local pe lista Pro România, Răzvan Bejan a avut o prestație punctată de un șir de neînțelegeri, mai întâi cu șeful administrației publice morenare, Constantin Dinu, […]