Primul club al pensionarilor din Târgovişte va fi inaugurat luna viitoare

0 0

cristian-stanÎn fostul punct termic de la Piaţa Select, lucrările de amenajare a primului club al pensionarilor din Târgovişte au avansat substanţial. Cu prilejul vizitei făcute, ieri dimineaţă, pe şantier, primarul Cristian Stan a spus că stadiul fizic de realizare al proiectului este de 70%, intenţia administraţiei publice locale fiind de a inaugura obiectivul la jumătatea lunii viitoare. Edilul a reamintit, cu acest prilej, că nu este vorba de un simplu spaţiu pentru recreere, clubul fiind conceput inclusiv pentru asigurarea, cu titlu gratuit, a unor servicii de consiliere psihologică, servicii medicale primare şi chiar consultaţii stomatologice. Clubul va fi deschis tuturor pensionarilor din Târgovişte, cu condiţia să facă dovada acestei calităţi şi să nu sufere de boli şi afecţiuni contagioase. Vremea fiind neprielnică, în aceste zile se lucrează preponderent la amenajările interioare, urmând să fie realizate şi racordările la reţelele de utilităţi.
În funcţie de posibilităţile financiare, în viitorul apropiat vor mai fi amenajate încă două-trei asemenea locaţii. Alături de primarul Cristian Stan, la vizita de lucru au participat viceprimarul Carmen Holban, Marcela lordache, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială, şi administratorul public Liviu Stoica.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AFIR prelungeşte sesiunea de primire a proiectelor grupurilor de producători

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor de investiţii prin intermediul submăsurilor 9.1 „Înfiinţarea grupurilor de producători în sectorul agricol” şi 9.1a „Înfiinţarea grupurilor de producători în sectorul pomicol” din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 -2020 (PNDR 2020), până la data de […]