Primii 50 de copii din Raionul laloveni, Republica Moldova, în tabăra Căprioara

laloveni, Republica Moldova – 2021″, care a făcut posibilă această activitate, este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Dâmbovița, în baza unui acord-cadru de finanțare, în valoare totală de 101.954 lei, încheiat între județul Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița, și Raionul laloveni, prin Consiliul Raional laloveni.
„Tabără pentru
Roxana Ionela BOTEA
În perioada 16 – 21 august 2021, 50 de copii din Raionul laloveni, Republica Moldova, petrec câteva zile de vacanță în tabără, în județul nostru.
La Complexul Muzeal „Curtea Domnească”,
președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost gazda micilor vizitatori, cărora le-a urat bun venit și o ședere plăcută și educativă în județul nostru.
Proiectul „Tabără pentru elevii din Raionul
elevii din Raionul laloveni, Republica Moldova – 2021″ va continua cu o a doua serie de 50 de elevi, care se vor afla în județul nostru în perioada 23 – 28 august 2021.
Din suma alocată de Consiliul Județean Dâmbovița pentru această acțiune – de 84.272 lei, copiilor le sunt oferite servicii de cazare și masă. În plus, ei se pot bucura de excursii și vizite la mai multe obiective turistice și muzee din județ, ceea ce îi va ajuta să descopere o parte din istoria și arta care s-au scris pe meleagurile noastre.
Transportul elevilor este asigurat din cofinanțarea Consiliului Raional laloveni.
Proiectul a fost aprobat prin Hotărârea nr. 251/28.07.2021, în baza Protocolului de înfrățire între județul Dâmbovița și Raionul laloveni, semnat în anul 2015.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CLUBUL FLACĂRA MORENI VA FI REABILITAT ŞI MODERNIZAT CU FONDURI EUROPENE

Constantin Dinu, primarul Municipiului Moreni, a semnat contractul de achiziție publică de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Reabilitare Club Flacăra, construcție cu destinație administrativă și socio-culturală și transformarea în Centrul Cultural Flacăra Moreni”. La eveniment au mai participat Constantin Tocan, administratorul public al municipiului, Mădălina […]