PRIMELE TRANSFERURI ALE CHINDIEI PENTRU SEZONUL URMĂTOR

Mihai ROŞOIU

Chindia Târgovişte a câştigat Liga a Il-a, iar acum a început pregătirea pentru noul sezon. Echipa pregătită de Viorel Moldovan speră să se ridice la nivelul primei ligi, astfel că şi-a adus jucători cu experienţă de la Universitatea Craiova.
„Andrei Burlacu şi Ovidiu Bic, împrumutaţi de către Craiova. Doi jucători de talent şi de mare calitate. Sper să se integreze cât mai rapid în club şi să ne ajute vizavi de ceea ce ne-am propus în Liga I. Un alt jucător este şi Mihai Voduţ, se află chiar acum în biroul preşedintelui pentru discuţii. Este un atacant cu profil interesant. Mie îmi place foarte mult şi sperăm să îl reuşim să îl aducem şi să se integreze şi el în grup”, a recunoscut Viorel Moldovan la Telekom Sport.
Antrenorul Chindiei a dezvăluit şi pe ce stadion va evolua echipa sa în noul sezon din Liga I: „Normal că mi-aş fi dorit să jucăm pe teren propriu, să jucăm acasă, să fim susţinuţi de către suporterii noştri minunaţi, dar asta este situaţia în momentul de faţă. Trebuie să ne adaptăm. Nu va fi uşor, vom fi destul de mult pre drumuri, dar până la urmă sperăm ca, în cel mai scurt timp, acest stadion nou să prindă contur şi să ne reîntoarcem la Târgovişte. De ce nu, în returul campionatului, dacă lucrările se accelerează”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Morenarul Andrei Ivan, printre remarcaţii jurnaliştilor britanici

Naţionala de tineret a României a făcut un pas important pentru calificarea în semifinalele EURO 2019 după victoria spectaculoasă în faţa Angliei: 4-2. România U21 este pe pirmul loc în grupă, cu 6 puncte. Atacantul George Puşcaş, notat cu 8,5, a fost desemnat de Daily Mail cel mai bun jucător […]