Primarul oraşului Fieni, Iulian Tătulescu, faţă în faţă cu cetăţenii şi problemele oraşului Fieni

iulian tatulescuCasa de Cultură a oraşului Fieni a fost gazda unei întâlniri între primarul oraşului Fieni, Iulian Tătulescu, viceprimarul Romică Secăreanu şi locuitorii oraşului. În prima parte a întâlnirii edilii au făcut un prim bilanţ după două luni de la preluarea mandatului, dar totodată autorităţile şi cetăţenii au discutat despre problemele stringente ale oraşului şi împreună au identificat în linii mari soluţii pentru gestionarea situaţiilor prezentate. O problemă stringentă a oraşului, semnalată, atât de edili, dar şi de cetăţeni, este problema câinilor fără stăpân.
Primarul Iulian Tătulescu a subliniat că singura soluţie pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân o reprezintă construcţia unui adăpost la fosta staţie de epurare a oraşului.
„Am avut întâlnire cu un proiectant pentru a realiza un adăpost pentru câini. Împreună trebuie să ne consultăm pentru că investiţia nu este mică, se ridică undeva la 70.00080.000 de euro. Legea ne impune acest adăpost şi vă spun că odată şi odată tot trebuie să-l facem. Am zis să mai aştept o săptămână, două pentru că cei de la ADI Salubritate vor să facă un proiect comun. Sincer şi eu m-am gândit să facem un proiect comun pe zona de nord şi vă spun şi de ce. Dacă eu înfiinţez acest adăpost pentru câini şi nu sunt implicate şi celelalte U.A.T.-uri din jur, o să ajungem să ne aducă toţi câinii în Fieni… Sper ca la fosta staţie de epurare să realizăm un adăpost şi împreună cu oamenii care iubesc animalele să facem ceva frumos. Eu mi-aş dori ca împreună să ne unim şi să le ducem hrană la adăpost, nu-mi doresc să-i omorâm”, a afirmat Iulian Tătulescu.
După două ore de discuţii cu cetăţenii, concluziile sunt clare. Cele mai stringente probleme ale oraşului Fieni sunt: infrastructura rutieră, lipsa locurilor şi nu în ultimul rând câinii comunitari. Edilul Iulian Tătulescu ne-a spus că este decis să facă sacrificii financiare şi să rezolve problema câinilor fără stăpân într-o perioadă cât mai scurtă, dat fiind faptul că deja a primit şi înştiinţări de la DSVSA Dâmboviţa.
Primarul Iulian Tătulescu nu dă înapoi şi spune că va rezolva problema câinilor fără stăpân. În cadrul întâlnirii cu cetăţenii s-au dezbătut probleme legate de restanţierii la plata taxelor şi impozitelor, şcoli, situaţia politiştilor locali, a companiei de apă, s-a vorbit despre proiectele în curs de execuţie, cele de viitor, relaţia cu companiile locale şi mediul de afaceri, dar şi despre situaţia sportului din Fieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Serbările Băilor Pucioasa, un eveniment cu totul deosebit

Timp de trei zile, oraşul Pucioasa a îmbrăcat straie de sărbătoare, în cadrul celei de-a XVII-a ediţie a Serbărilor Băilor Pucioasa, 2-4 septembrie 2016. Programul pregătit de autorităţi, a fost unul plin de activităţi cultural – educative, dar şi de spectacole muzicale pentru toate genurile. Deschiderea oficială a manifestărilor a […]