Primarul interimar Cristian Stan vrea impozite mai mici în trei cartiere târgoviştene

Ş.E.

cristian stanDe anul viitor, târgoviştenii din cartierele Priseaca, Matei Voievod şi Prepeleac ar putea plăti impozite mai mici, prin trecere cartierelor de la clasa de impozitare B la clasa de impozitare C. Propunerea va fi susţinută în cadrul Consiliului Local al municipiului Târgovişte de grupul PSD, la propunerea primarului interimar Cristian Stan, în şedinţa din luna mai.
Anunţul a fost făcut ca urmare a conferinţei de presă a liberalilor în care aceştia au anunţat că au iniţiat un proiect de hotărâre pentru reducerea impozitelor din cartierul Priseaca. Cristian Stan s-a declarat deranjat că aceştia s-au lăudat cu iniţiativa despre care el vorbea încă din 2013. „Singurul motiv pentru care nu am iniţiat, până în acest moment, un asemenea proiect de hotărâre limitarea legală care impune ca proiectul să fie iniţiat şi adoptat în şedinţa din luna mai. Nu mă deranjează absolut deloc că domnii consilieri de la PNL, 7 din 10, au înregistrat proiectul de hotărâre. Mă deranjează faptul că au ţinut să facă o comunicare publică pe acest subiect, încercând să speculeze din punct de vedere politic o chestiune de ordin administrativ. Şi vreau să mai fac câteva precizări ca să nu mă trezesc cu alte proiecte de hotărâri. Va fi şi un proiect de diminuare a zonei de impozitare în cartierul Matei Voievod şi, de asemenea, în cartierul Prepeleac”, a declarat Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Militarii şi poliţiştii care au avut pensiile tăiate la recalcularea din 2010 îşi vor recupera banii

Un articol din legea privind pensiile speciale ale militarilor prevede că sumele pierdute la recalculare vor fi restituite, la cerere, în cel mult doi ani de la data intrării în vigoare a noii legi. Paradoxal, chiar dacă unele pensii au scăzut, „recalcularea” lui Boc a dus, în ansamblu, la creşterea […]