Primarul din Poiana – un bun exemplu de comunicare cu cetățenii

0 0

Dincolo de proiectele de dezvoltare edilitară și problemele cotidiene cu care se confruntă, ca șef al administrației publice locale, primarul Comunei Poiana, Marian Șerban, este și în permanentă legătură cu cetățenii, cei mai mulți dintre ei mici fermieri și interesați de noutăți.
Bun comunicator, edilul le transmite cu promptitudine informații utile, pagina sa de socializare fiind dintre cele mai apreciate. Spre exemplu, numeroase vizualizări a strâns ultimul anunț, prin intermediul căruia primarul Marian Șerban transmite fermierilor care au depus documentele aferente, să se prezinte în timp util la Centrul Local APIA Titu, pentru a semna Cererile unice de plată. Îi mai atenționează că semnarea dosarelor este una dintre condițiile pentru primirea subvențiilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Granturi europene pentru stimularea angajării șomerilor în agricultură

Fermierii și alți angajatori din sectorul agro-alimentar pot obține fonduri europene de maximum 2.250 -6.000 de lei pe lună pentru fiecare șomer tânăr pe care îl vor angaja.Măsurile se adresează angajatorilor care activează în sectorul agro-ali-mentar și care vor să angajeze șomeri cu vârste cuprinse între 16 și 29 de […]