Primarul din Poiana și-a onorat promisiunile și față de cei mici! Trei locuri de joacă inaugurate în trei săptămâni!

Date:

Cu o investiție în valoare de   350.000 de lei, administrația publică locală din comuna Poiana – primar Marian Șerban, a adus multă bucurie copiilor și în același timp mulțumire în rândul părinților.

 Este vorba de realizarea a trei locuri de joacă, cu nimic mai prejos decât cele de la oraș, cu ajutorul  fondurilor europene nerambursabile obținute printr-un proiect depus prin Grupul de Acțiune Locală Titu.

Cele trei locuri de joacă au fost „predate” celor mici într-un interval de trei săptămâni,  ca urmare a bunei  colaborări între edil și   firma constructoare, care a reușit să amenajeze în timp record  câte un asemenea spațiu în fiecare sat al comunei.

„Primul loc de joacă l-am finalizat în data de 27 februarie, în satul de centru, lângă Căminul Cultural. Următorul, cel de la Centrul de Zi din Poienița, a fost gata pe 6 martie, iar, de săptămâna trecută, și copiii din Poiana de Jos au la dispoziție un loc de joacă nou, pe strada Teiului. Mă bucur că am reușit să le facem acest cadou chiar la început de primăvară, când sunt nerăbdători să iasă la joacă afară”, ne-a spus primarul Marian Șerban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mare pericol, conductă de gaz fisurată în localitatea Niculești

Ieri, în jurul orei 08:20, pompierii au fost solicitați...

O locomotivă a luat foc 

Pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în cazul...