Primarul Cristian Stan, replică pentru liberali

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte a răspuns punctual unor acuzaţii aduse de liberali şi a făcut si câteva consideraţii cu privire la decizia consilierilor locali PNL, de a nu vota două proiecte de hotărâre cu caracter patrimonial. Referitor la slaba organizare a manifestărilor de Ziua Naţională a României, la faptul că numai oficialităţile şi alte persoane selectate pe criterii care nu au fost făcute publice, au avut acces pe platou cu maşinile, edilul a dat vina pe Prefectura Dâmboviţa, care a organizat evenimentul. Aşa este, în plus locaţia de la Mănăstirea Dealu este pe teritoriul comunei Aninoasa, dar cineva ar fi trebuit să se gândească şi la oamenii de rând, obligaţi să urce pe jos, mai bine de doi Kilometri, pe o vreme câinoasă.
Vizavi de refuzul de a vota achiziţionarea Casei D’Italia, Cristian Stan a acuzat consilierii liberali că „nu au permis exercitarea dreptului de preempţiune” şi de iresponsabilitate administrativă. Edilul nu a considerat un impediment faptul că s-ar fi putut ajunge la o cheltuială totală de 300000 de euro, în situaţia în care ar fi fost amenajat un centru de promovare a patrimoniului cultural al oraşului. Cât despre scoaterea la vânzare a trei foste puncte termice, acesta a precizat că au fost solicitări venite din partea unor agenţi economici , în condiţiile în care Primăria Târgovişte nu are nici bani şi nici soluţii pentru investiţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liberalii târgovişteni nu mai acceptă înstrăinarea unor bunuri imobile din patrimoniul municipiului

Pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a Consiliului Local Municipal Târgovişte au fost şi trei proiecte de hotărâre, privind scoaterea la vânzare a trei foste puncte termice şi a terenurilor aferente, situate în Microraionul XI, Cartierul CFR şi Microraionul VI. Nu au fost de acord consilierii liberali şi proiectele […]