Published On: joi, dec. 13th, 2018

Primarul Cristian Stan, replică pentru „aşa-zişii constructori de la Centura Municipiului Târgovişte”

nichiduta.ro

Amplificarea conflictului cu asocierea de firme care ar fi trebuit să finalizeze lucrările la şoseaua de centură a Municipiului Târgovişte, până la 1 Decembrie, şi faptul că reprezentanţii asocierii au formulat şi depus plângeri împotriva unor angajaţi şi membri din conducerea Primăriei Târgovişte, l-au determinat pe Cristian Stan să facă declaraţii publice extrem de grave, acuzând o formă de şantaj asupra sa şi colegilor din executiv. În opinia primarului, plângerile făcute de „aşa-zişii constructori de la centura Municipiului Târgovişte n-au nicio relevanţă”. Acesta a declarat răspicat că nu va face nicio înţelegere şi că nu se va încheia nimic până când nu vor fi plătite toate prejuduciile generate prin nerespectarea clauzelor din contractul de lucrări.
„Se încearcă tot felul de strategii. Se încearcă intimidarea noastră, astfel încât să fim de accord cu o aşa-zisă prelungire a termenului contractual sau cu o încetare cu acordul părţilor a contractului, pe principiul „să fie bine pentru toată lumea”, mai puţin pentru cetăţenii acestui oraş, lucru pe care nu-l voi face niciodată. (…) Din punctul nostru de vedere şi acum chiar discutăm de o chestiune penală, toate acestea îmbracă forma constitutivă şi toate elementele materiale ale infracţiunii de şantaj, scopul urmărit fiind, în mod clar, determinarea noastră, prin intimidare, prin această ameninţare foarte voalată, să spunem da domle, voi aveţi dreptate.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro