Primarul Cristian Stan: „Marcăm finalul lucrărilor importante la proiectul centurii rutiere a Municipiului Târgovişte”

Ieri după amiază, a fost deschis traficul rutier pe ambele poduri de la Teiş, moment care, a declarat primarul Municipiului Târgovişte, marchează finalizarea lucrărilor importante din cadrul proiectului de realizare a centurii rutiere a oraşului. Cristian Stan a reamintit principalele repere ale proiectului care „părea blestemat la un moment dat”:
„Suntem pe podul nou de la Teiş şi marcăm astăzi o premieră. Este pentru prima dată când, pe această zonă, se circulă pe două poduri, pe două benzi pe sens şi, totodată, marcăm finalul lucrărilor importante pe proiectul de reabilitare şi modernizare a centurii rutiere a Municipiului Târgovişte. Mai avem de făcut numai marcajele şi remedierile în vederea recepţiei, pe toate cele cinci loturi care au alcătuit proiectul. Ca şi indicatori principali realizaţi, aproximativ 15 km de drum, 12 km de canalizare, nu mai puţin de cinci pasarele reabilitate, două poduri noi făcute de la zero. De asemenea, avem patru staţii de pompare făcute în zone importante de pe centură şi aş reaminti Petru Cercel sau staţia de pompe de lângă Complexul Turistic şi de Nataţie, dar şi staţia de pompe de la Valea Voievozilor. Realizând toate acestea, este cel mai ambiţios proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere a Municipiului Târgovişte. Mă bucur că am ajuns la final, mă bucur că reuşim ca în Târgovişte să avem o centură reabilitată, modernizată”, a declarat primarul Municipiului Târgovişte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APIA Dâmboviţa: Au crescut şi numărul cererilor unice, dar şi suprafaţa pentru care s-au solicitat plăţi

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a încheiat campania de primire a cererilor unice de plată 2021.Astfel, la nivel national, în perioada 01 martie – 11 iunie 2021, au fost depuse 815.291 cereri pentru o suprafaţă solicitată la plată de 9.941.867,01 ha.Raportat la anul 2020, când au fost depuse […]