Primarul Constantin Ana şi viceprimarul Eugen Dănuţ Sprinceană, o echipă puternică pentru oraşul Pucioasa

0 0

ana constantinJoi, în sala de şedinţe a primăriei oraşului Pucioasa, a avut loc şedinţa de constituire a noului Consiliu Local ales la scrutinul din 5 iunie 2016. Au fost prezenţi la şedinţă: prefectul judeţului Dâmboviţa, Antonel Jîjîie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan; secretarului primăriei, senatorul Leonardo Badea; Gheorghe Ana, fostul primar Mircea Simion, primarul şi viceprimarul oraşului Fieni şi alţi invitaţi.
Prima şedinţă de Consiliu a fost condusă de decanul de vârstă, Tiberiu Popa -PNL şi de doi dintre cei mai tineri colegi consilieri, Alin Niţescu şi Dragoş Ivaşcu. S-a constituit comisia de validare. După validarea în unanimitate a mandatelor celor 17 consilieri, au depus jurământul cei 16 consilieri locali prezenţi. Un liberal a lipsit.
Consiliul Local Pucioasa are în componenţă: 11 consilieri PSD, cinci reprezentanţi ai PNL şi un consilier local independent.
Constantin Ana a depus jurământul de primar

După ce noii consilieri locali au depus jurământul, în prima şedinţă a noului Consiliu legal abia constituit, a urmat procedura de învestire a noului primar al oraşului. După citirea sentinţei judecătoreşti prin care se validează mandatul de primar al lui Constantin Ana, ales la alegerilor locale din 5 iunie, acesta a depus jurământul.
Eugen Dănuţ Sprinceană, viceprimarul oraşul Pucioasa
Tot în prima lor şedinţă, consilierii locali au ales vicepri-marul oraşului Pucioasa. Grupul majoritar PSD l-a propus pe colegul lor de la pSd, Eugen Dănuţ Spînceană. Prin vot secret, acesta a fost ales vicepri-mar cu un număr de 15 voturi pentru şi 1 vot împotrivă. Proiectul de Hotărâre privind validarea viceprimarului a trecut în unanimitate. Au fost constituite şi comisiile de specialitate după care primarul Constantin Ana a făcut o scurtă declaraţie. La final cu toţii au ciocnit o cupă de şampanie şi au schimbat impresii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primarul Cristian Stan vrea ca lucrările la Grădiniţa nr. 9 să fie încheiate mai devreme

Fiind vorba de cea mai aglomerată grădiniţă din Târgovişte, Cristian Stan, primarul municipiului, face toate diligenţele, astfel încât lucrările de extindere de la Grădiniţa nr. 9 să fie încheiate cu cel puţin două luni în avans faţă de termenul stabilit prin contract. Primarul Cristian Stan a efectuat o vizită de […]