Primăria va amenaja un centru de zi pentru copii cu autism

În şedinţa ordinară de ieri după-amiază, aleşii locali au pe ordinea de zi şi proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Amenajare Centru pentru Copii cu Autism şi Sindrom Down.” Centrul va fi amenajat prin consolidarea şi recompartimentarea fostului punct termic din Str. Ion Ciorănescu, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 1,57 milioane de lei, din care 116000 lei pentru dotări. Termenul de execuţie va fi de 18 luni din momentul semnării contractului.
La această dată există un astfel de centru în Târgovişte,dar funcţionează într-un spaţiu închiriat şi nu are capacitatea necesară pentru desfăşurarea activităţilor în condiţii optime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Parlamentul European a decis eliminarea orei de vară

Disconfortul fizic creat de schimbarea orei de două ori pe an şi rezultatele unor studii care arată că economia de energie este sub nivelul scontat, ar putea determina oficialii europeni să elimine schimbarea orei în statele membre. Rezoluţia a fost votată deja de majoritatea deputaţilor europeni, urmând ca statele membre […]