Primăria Târgovişte va solicita peste 100 de milioane de lei prin PNDL II

0 0

În scopul obţinerii finanţelor necesare prin programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a Il-a, Primăria Târgovişte a depus deja proiecte în valoare de 58 de milioane de lei. Primarul Cristian Stan a amintit aici despre proiectele de reabilitare, modernizare şi extindere de la Şcoala Mihai Viteazul şi nu mai puţin de cinci creşe, proiecte pentru dotarea a şapte şcoli şi licee, dar şi pentru modernizarea a două pachete de străzi, cu o lungime totală de cinci kilometri.
Tot prin PNDL II se solicită finanţare pentru dotarea şi utilizarea cabinetelor medicale şcolare şi a cabinetelor stomatologice din şcoli şi licee. Primarul Cristian Stan a mai precizat că, până la sfârşitul perioadei de 30 de zile de la adoptarea Legii bugetului vor mai fi depuse şi alte proiecte, astfel încât totalul solicitărilor va depăşi 100 de milioane de lei. Între acestea au fost nominalizate documentaţiile pentru modernizarea şi consolidarea teatrului Tony Bulandra, Şcoala nr. 13 – Mircea cel Bătrân, Liceul Constantin Brâncoveanu, Grădiniţa nr. 15 cu program prelungit şi restaurarea Casei Fusea – Pârvulescu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 90% din veniturile unei gospodării se duc pe cheltuieli de consum, taxe şi impozite

România şi Bulgaria rămân în continuare fruntaşe în topul sărăciei, inclusiv în clasamentele oficiale ale organismelor europene. Anul trecut, în jur de 35% dintre gospodării s-au aflat în imposibilitatea de a plăti la zi întreţinerea locuinţei din cauza lipsei resurselor financiare, iar 16,7% – energia electrică. De asemenea, pentru a […]