Primăria Târgovişte repetă tratamentele avio pentru combaterea insectelor de disconfort

0 0

Primăria Municipiului Târgovişte informează cetăţenii că, începând de astăzi şi până joi, 15 august 2019, în intervalul orar 06:00 – 09:00, se va efectua a treia acţiune de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc.) prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa municipiului Târgovişte (inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom).
Acţiunea se va efectua în primele două zile ale intervalului, iar în cazul în care vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi, grindină) la termenul menţionat, acţiunea se va reprograma pentru următoarele zile propice acestei activităţi.
Combaterea dăunatorilor se va realiza cu insecticidul SOLFAC TRIO EC 200, substanţă produsă de divizia Bayer şi avizată de Ministerul Sănătăţii Publice.
Produsul nu este daunător pentru oameni şi nici pentru mediul înconjurător, însă este toxic pentru albine şi organisme acvatice.
Pentru evitarea intoxicaţiilor familiilor de albine, se vor lua măsuri de închidere a stupilor sau de îndepărtare a acestora la o distanţă de 10 km, faţă de locul unde se execută tratamentul. De asemenea, trebuie evitat păşunatul şi consumul de fructe în zonele supuse tratamentului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CIFRELE LIGII I. ETAPA A IV A ANDREI ŞERBAN A DEBUTAT ÎN LIGA I

S-a încheiat etapa a 4-a, la finalul căreia Viitorul şi CFR Cluj împart primele două poziţii, fiecare cu câte 10 puncte. Alte patru echipe sunt fără înfrângere în acest start de sezon: FC Botoşani, Poli Iaşi, Gaz Metan şi Sepsi OSK. Pe durata celor şapte meciuri s-au consemnat o serie […]