Primăria Târgovişte repetă acţiunea de combatere a insectelor prin pulverizare la sol

0 0

Primăria Municipiului Târgovişte informează cetăţenii că, în perioada 13 august – 5 septembrie 2018, în intervalul orar 22.30 – 05.00, se va repeta acţiunea de combatere a insectelor zburătoare şi târâtoare în stadiul de larvă şi adult (ţânţari, muşte, căpuşe, omida păroasă la arbori), prin pulverizare la sol, până la o înălţime de 3 m. Sunt vizate parcurile, locurile de joacă, aliniamentele stradale, cimitirele şi spaţiile verzi din microraioane.
Se vor folosi substanţe ecologice, omologate de Ministerul Mediului, Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Apelor şi Pădurilor. Combaterea dăunătorilor se va realiza cu insecticidele CALIPSO 480 SC, FENDONA 15 SC şi SOLFAC EW050.
Programul va suferi decalaje atunci când condiţiile meteo vor fi necorespunzătoare şi nu vor permite desfăşurarea acţiunii.
Apicultorii sunt rugaţi să ia măsurile care se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării programului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reguli şi clarificări cu privire la amenajările pentru gestionarea gunoiului de grajd

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale vine în sprijinul solicitanţilor Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) cu precizări referitoare la amenajările pentru depozitarea gunoiului de grajd în exploataţiile agricole. În acest sens, se reaminteşte faptul că depozitarea gunoiului de grajd provenit din exploataţiile agricole se face în […]