Primăria Târgovişte are un portofoliu de 62 de proiecte pentru PNDL

0 0

Luând în calcul şi ultimele cinci obiective, pentru care au fost aprobaţi, la începutul săptămânii trecute, indicatorii tehnico- economici, Primăria Târgovişte va ajunge la un total de 62 de proiecte depuse la Ministerul Dezvoltării Regionale, pentru a obţine finanţările necesare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală sau din fonduri europene.
„Municipiul Târgovişte, cu ceea ce urmează să depunem, are 62 de proiecte. Este un record în materie. Cu privire la cele depuse dej?, am primit răspuns de la Ministerul Dezvoltării. Toate îndeplinesc condiţiile legale şi urmează să intre în analiză, să vedem câte vor fi finanţate.”- a declarat primarul Cristian Stan vizavi de acest subiect.
Proiectele au o valoare totală de 114,5 milioane de lei şi vizează imbunătăţirea infrastructurii de educaţie, a infrastructurii stradale, modernizarea şi dotarea cabinetelor medicale şi stomatologice şcolare şi domeniul asistenţei sociale.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nici în trecut şi nici în prezent, Consiliul Judeţean Dâmboviţa nu a avut şi nu are angajaţi care să fie, totodată, şi angajaţi ai unei instituţii religioase

In urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii eronate, menite să aducă prejudicii de imagine atât conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cât şi instituţiei în sine, în vederea unei informări corecte a opiniei publice, supunem atenţiei următoarele aspecte: Nici în trecut şi nici în prezent, Consiliul Judeţean Dâmboviţa nu a […]