PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE ANUNŢĂ PRIMA ACŢIUNE DE DEZINSECŢIE

0 0

Primăria Municipiului Târgovişte, prin Direcţia de Salubritate, anunţă că, în perioada 02.06.2021 – 21.06.2021, se va derula o acţiune de dezinsecţie pe domeniul public.
Dezinsecţia are ca scop combaterea insectelor zburătoare şi târâtoare în stadiul de larvă şi adult (tigru de platan, ţânţari, muşte, căpuşe etc.) cu substanţe chimice specifice.
Substanţele folosite în acţiunile de dezinsecţie sunt ecologice şi sunt omologate de Ministerul Sănătăţii şi de cel al Mediului, Apelor şi Pădurilor. Acestea sunt: K – OTH-RINE SC 25 (FLOW), SOLFAC COMBI N.F., SOLFAC EW 50, FASTAC ACTIV, FENDONA, FASTER 10 CE, KARATE ZEON, EXIT 100SC/EC, MICROSIN.
Acţiunea se desfăşoară în intervalul orar 23.00 – 06.00 şi vizează parcurile, locurile de joacă, spaţiile verzi din microraioane, aliniamentele stradale şi alte locuri publice.
Apicultorii sunt rugaţi să ia măsurile care se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acţiunii.
Programul va suporta decalaje în situaţia în care condiţiile meteo vor fi necorespunzătoare şi nu permit desfăşurarea acţiunii de dezinsecţie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

31 mai - data limită pentru depunerea Cererilor de intenţie pentru accesarea PNA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeşte, până la data de 31 mai 2021, Cererile de intenţie pentru accesarea Programului Naţional Apicol. Solicitarea sprijinului se face de către formele asociative apicole legal constituite pentru măsura A „Asistenţă tehnică pentru apicultori şi organizaţiile de apicultori” şi de către apicultori pentru […]