Primăria Târgovişte a reluat programul de modernizare a străzilor

0 0

Îmbunătăţirea vremii, a permis reluarea programului de reabilitare-modernizare a străzilor din Municipiul Târgovişte, cu finanţare de la bugetul local. Unul dintre primele şantiere deschise în această primăvară este în Cartierul Matei Voievod, pe Strada Udrea Bălcescu, unde proiectul include amenajarea reţelei de canalizare, înlocuirea bordurilor şi asfaltarea integrală a tro-tuoarelor şi părţii carosabile.
Cu prilejul vizitei în teren, primarul Cristian Stan a precizat că este un proiect mai amplu, a cărui valoare depăşeşte 2,2 milioane de lei, care include şi alte străzi. De asemenea, edilul a amintit că tot în acest cartier, în ultimii doi ani au fost intervenţii majore pentru modernizarea străzilor, între care Sârbilor, Barbu Lăutaru, Legumelor, Plevnei. În total, în această primăvară se va lucra pe trei loturi de străzi, cu o lungime totală care depăşeşte 10 kilometri.
La vizita în teren au mai participat viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădules-cu dar şi şefi de direcţii din Primăria Târgovişte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-a dat startul celui mai mare proiect european pentru îngrijirea copiilor instituţionalizaţi

Marţi, 19 martie 2019, a avut loc ceremonia de semnare în vederea implementării proiectului „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor. Proiectul „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor” este depus în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, pe axa prioritară 4: „Incluziune socială şi combaterea sărăciei” (obiectiv […]