Primăria Targovişte a premiat excelenţa în Educaţie

Luni seară, la Sala Mare a Teatrului Municipal „Tony Bulandra” a avut loc Gala Performanţei în Educaţia Târgovişteană. Un eveniment organizat pentru al doilea an consecutiv în acest format, fiind răsplătiţi cu diplome şi premii în bani peste 200 de elevi şi profesori.
„Într-o lume în care exemplele negative sunt tot mai des evidenţiate, noi vom arăta ce are Târgoviştea mai bun, a spus primarul Cristian Stan. Deşi premiile pe care le acordăm sunt decente, ele nu recompensează decât în mică măsură eforturile depuse pentru obţinerea rezultatelor de excepţie. Sunt peste 200 de elevi şi profesori care ne fac mândri că suntem târgovişteni.”
Premiile au avut valori de 3000 de lei /elev şi 1500lei/profesor pentri locul I la olimpiada naţională; 2000 de lei/elev şi 1000lei/profesor pentru premiul II; 1000 de lei/elev şi 500 lei/ profesor pentru premiul III; 500 de lei/elev şi 250lei/profesor pentru menţiune.
La echipe, premiile au fost de 5000 lei pentru locul I şi 1500 lei/ profesor, 3000 lei locul II şi 1000lei/profesor şi de 2000 lei pentru locul III, plus 500 lei /profe-sor.
La eveniment au mai participat viceprimarii Monica IIie şI Cristian Rădulescu iar Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa a fost reprezentat de prof. Gabriela Istrate, inspector şcolar general adjunct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Silvicultorii dâmboviţeni asigură cu succes paza şi integritatea fondului forestier

După primele cinci luni ale anului, calculele silvicultorilor dâm-boviţeni arată că volumul sustragerilor de material lemnos din pădurile pe care le administrează este de numai 0,001 metri cubi la hectar. Este o valoare mai mult decât rezonabilă şi care arată seriozitatea cu care personalul Direcţiei Silvice Dâmboviţa se achită de […]