Primăria Târgovişte a distribuit kiturilor de igienă pentru localnici

0 0

Primăria Târgovişte a distribuit săptămâna trecută kiturilor de igienă pentru toţi locuitorii din Municipiu. Fiecare kit cuprinde două perechi de mănuşi şi două măşti de protecţie.
Distribuirea a fost făcută de către personalul Direcţiei de Asistenţă Socială, la domiciliu, în funcţie de numărul membrilor fiecărei familii şi cu respectarea distanţei sociale. Personalul a purtat mască, mănuşi, vizieră, precum şi o vestă inscripţionată cu „Primăria Târgovişte”, iar la loc vizibil, legitimaţia de serviciu.
Primăria Târgovişte a depus toate efor

turile pentru ca distribuirea să fie finalizată până la sfârşitul săptămânii trecute.
În situaţia în care cetăţenii nu au intrat în posesia măştilor şi mănuşilor, iar în zona de domiciliu kiturile au deja distribuite, trebuie să ştie că pot suna la numărul de telefon 0732.017.666 – Serviciul Evaluare şi Monitorizare, pentru a stabili o modalitate de a intra în posesia materialelor.
De asemenea, cetăţenii se pot deplasa direct la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială, din Bulevardul Unirii, Nr. 26, Târgovişte, Dâmboviţa, program 08.00-20.00.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ordin de Ministru: Prezenţa online la cursuri a elevilor şi a cadrelor didactice va fi monitorizată

A fost emis ordinul de ministru privind instrucţiunile pentru crearea şi /sau întărirea capacităţii sistemului de învăţământ preuniversitar prin învăţare on-line. Documentul precizează măsuri specifice pentru desfăşurarea procesului de învăţare on-line din învăţământul preuniversitar.Ministerul Educaţiei şi Cercetării pune la dispoziţia cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor o colecţie de resurse necesare […]