Primăria şi CL Răzvad le-au pregătit şi anul acesta surprize preşcolarilor şi şcolarilor

Cu frunze arămii aşternute pe drum, cu miros de toamnă şi cu emoţii, cu inima strânsă, cu bucuria revederii, cam aşa a arătat prima zi de şcoală. Anul şcolar 2019-2020 a debutat luni, iar toate şcolile din judeţul Dâmboviţa au fost animate de elevi, profesori şi părinţi.
Şi pentru preşcolarii, şcolarii, cadrele didactice şi administraţia locală din comuna dâmboviţeană Răzvad, festivitatea de la careu a fost una plină de emoţii, bucurii şi noi provocări. Nu au lipsit invitaţii de la judeţ, preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, vicepreşedintele CJ, Alin Manole şi inspectorul şcolar general, prof. Cristina Stroe. Emoţiile au fost mari pentru toţi cei care au participat la festivitatea de deschidere.
Conducerea Şcolii Răzvad a transmis mesajul cu ocazia noului an şcolar dar, totodată a ţinut să sublinieze faptul că beneficiază de un real sprijin din partea administraţiei locale. Administraţia locală de la Răzvad condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, a făcut toate eforturile pentru ca şcolarii şi preşcolarii de la Răzvad să înceapă cursurile în condiţii decente. Una dintre preocupările constate ale autorităţilor locale din comuna dâmboviţeană Răzvad este bunăstarea copiilor, în special a celor care urmează o formă de învăţământ. Toţi elevii răzvădeni dar şi preşcolarii au primit pentru al treilea an consecutiv, pe lângă manuale şi câte un dar din partea Primăriei şi Consiliului Local Răzvad, respectiv câte un set de rechizite şcolare.
Pachetele cu rechizite au conţinut diferit în funcţie de nivelul de studiu. Pentru preşcolari sunt prevăzute acuarele, caiete desen, plastelină, un set de creioane colorate, un set cariocă precum şi pensule. Pentru elevii din clasele pregătitoare – IV sunt prevăzute caiete, acuarele, un penar complet echipat, precum şi un bloc de desen. Pentru elevii din clasele V – VIII sunt prevăzute penare complet echipate şi caiete studenţeşti atât de matematică cât şi de română. Nu au fost uitate nici cadrele didactice, cărora administraţia locală le-a asigurat minimul de materiale didactice necesare desfăşurării activităţii şcolare. Un gest deosebit din partea autorităţilor dar şi apreciat de cadrele didactice.
La Şcoala Răzvad există de astăzi, dotări noi şi la sala de sport unde era nesar să se intervină.
Nu au lipsit mesaje invitaţilor de la
judeţ.
Edilul Emanuel Spătaru îşi respectă cu sfinţenie motto-ul: „Împreună construim viitorul la Răzvad!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministrul Agriculturii, Petre Daea a făcut o vizită de lucru la Liceul Tehnologic "Marin Grigore Năstase" Tărtăşeşti

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a participat la deschiderea noului an şcolar de la Liceul Tehnologic „Marin Grigore Năstase” din comuna Tărtăşeşti, unde a fost prezent şi ministrul Agriculturii, Petre Daea. Cu acest prilej, ministrul Agriculturii a evidenţiat atât rolul important pe care îl au instituţiile de învăţământ cu profil agricol, […]